Piraj: Marrja e kuponit fiskal ka rëndësinë më të madhe se marrja e vizës

27 dhjetor 2017 | 10:16

Njohësi i çështjeve ekonomike dhe pronari i kompanisë vendore “Meka”, Burim Piraj, ka thënë se marrja e kuponit fiskal nga shitësit ka rëndësinë më të madhe se marrja e vizës.

Sipas tij, sikur të gjithë qytetarët e Kosovës të insistojnë në marrjen e kuponit fiskal sa herë që blejnë mall do ta fuqizojnë shtetin tonë në atë masë sa që edhe sikur të hiqen vizat nuk do të ketë rëndësi për Ne!

Postimi i plotë në profilin e tij në “Facebook”:

KUPONI FISKAL!
A e dini se marrja e kuponit fiskal nga shitësit e ka rëndësinë shumë më të madhe se marrja e VIZËS ?
Sikur të gjithë qytetarët e Kosovës të insistojnë në marrjen e kuponit fiskal sa herë që blejnë mall do ta fuqizojnë shtetin tonë në atë masë sa që edhe sikur të hiqen VIZAT nuk do të ketë rëndësi për ne!
a ja fillojmë!
Hajde vallahe nuk blejmë asgjë pa kupon fiskal e as nuk paguajmë në restorant pa na sjellë kuponin fiskal! ani më dasma! pa kupon fiskal nuk bënë të paguajmë me mijëra euro se e dëmtojmë edhe vetë vetën edhe shtetin

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (TRUST), këtë vit ka…