Policia dhe KFOR-i dakordohen për vazhdimin e bashkëpunimit në shtimin e sigurisë

29 nëntor 2023 | 15:30

Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, kolonel Gazmend Hoxha, ka pritur të mërkurën në takim njohës komandantin e KFOR-it, gjeneralin Ozkan Ulutas, me të cilin ka diskutuar për tema të ndryshme në interes të situatës së sigurisë në vendin tonë.

Në takim u rikonfirmua vazhdimi i bashkëpunimit të mëtejmë dhe avancimit të shkëmbimit të informacioneve në funksion të ruajtjes së një ambienti më të qetë dhe të sigurt për të gjithë qytetarët pa dallim.

Temë tjetër e diskutimeve ishin aktivitetet dhe patrullimet e përbashkëta në mes të Policisë së Kosovës dhe KFOR-it, të cilat reflektojnë në situatën e sigurisë në tërë vendin, përfshirë veriun.

Të dy palët u dakorduan se vazhdimi i bashkëpunimit, mirëbesimit dhe realizimit të aktiviteteve të përbashkëta, ndikon në rritjen e mëtejme të nivelit të sigurisë së përgjithshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
FC Liria e ka emëruar trajnerin e ri të skuadrës.…