Presidenti serb, Sllododan Millosheviqi ishte i sëmurë mental (Dokument)

26 shkurt 10:12

Diktatorit dhe kryekrimineli serb, Sllobodan Millosheviq, ishte i sëmurë nga shizofrenia dhe diabeti, këtë e kishte konfirmuar ish-kryeministri dhe ministri federal i Punëve të Brendshme Zoran Zhivkoviq.

Ai i referohet një dokumenti sekret nga viti 1990, të nënshkruar nga Radmillo Bogdanoviq, sekretar i atëhershëm i Sekretariatit republikan për punë të brendshme.

Në këtë dokument thuhet se Millosheviqi vuante nga shumë sëmundje, prej të cilave më të pranishme ishin: pshichonis schiophienica 295 (shizofrenia) dhe diabetes urlitus 250.9 (diabeti).

Mjekët shëndetin e Millosheviqit e përshkruanin si të rëndë dhe me aftësi të kufizuara për punë. Dokumenti mban datën 29 maj 1990. (indeksonline)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Simboli i rezistencës kombëtare Adem Demaçi sot mbush 82 vjet.…