Projektligji për buxhetin në përputhje me legjislacionin e BE-së

20 dhjetor 2017 | 12:06

Komisioni për Integrime Evropiane, të cilën e ka kryesuar Blerta Deliu-Kodra, kryetare, ka shqyrtuar Projektligji për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018, me amendamentet e komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.

Anëtarët e këtij komisioni kanë theksuar se ky projektligj është në përputhshmëri me legjislacionin e BE-së dhe si i tillë mund të miratohet me procedurë të rregullt në Kuvend.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Arsenal dhe Paris Saint-Germain janë të interesuara për sulmuesin e…