Projektligji për demarkacionin shqyrtohet më 15 janar

03 janar 2018 | 20:29

Kuvendi i Kosovës pritet të fillojë punën më 15 janar.

E në këtë datë është paraparë të mbahet takimi i Komisionit për Punë të Jashtme, ku do të shqyrtohet projektligji për demarkacionin, për të cilin pritet të votohet nëse do të shkojë ose jo në seancën e Kuvendit për miratim.

Kryetarja e këtij komisioni, Vjosa Osmani i ka konfirmuar RTK-së përmes telefonit se më 15 janar do të thërrasë mbledhjen e komisionit për të votuar për marrëveshjen në mënyrë që të përmbushen afatet ligjore.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Parathënia e librit “Diplomacia bashkëkohore dhe mediat” e autorit Burim…