Prokuroria e Gjilanit nis hetimin më të madh që nga paslufta, cak ndërtimet e larta

07 janar 2018 | 12:29

Prokuroria Themelore në Gjilan i ndihmuar edhe nga sektori për krime ekonomike dhe korrupsion i krimeve të rënda dhe i mbështetur edhe nga hetues nga Prishtina ka lëshuar tashmë autorizimin për të hetuar të gjitha ndërtimet pa leje të lëshuara nga komuna e Gjilanit.

Cak i këtyre hetimeve janë të gjitha ndërtesat që dyshohet se nuk i kanë plotësuar kriteret urbanistike e në veçanti hetim special do të bëhet rreth ndërtimeve tek ish mulliri i bukës “Kualiteti”.

Tashmë veç janë marrë në pyetje disa zyrtarë komunal e pritet të merren në pyetje dhe zyrtar të lartë të AKP-së në Prishtinë.

Shkrimin e plotë mund ta lexoni në këtë link:

https://rajonipress.com/prokuroria-e-gjilanit-nis-hetimin-me-te-madh-qe-nga-paslufta-cak-ndertimet-e-larta/

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për të tretin vit radhazi në kryeqytet u zhvillua gara…