PUSHKË DHE BESË

10 gusht 12:46

Në një përvjetor të rënjës së guerilsit të LPK-s Hasan Ramadani , gjatë një vizite në familjën Ramadani , së bashku me bacin Osman dhe Syl Zhitinë , vajza Hydajetja , bashkëluftëtare e babait të saj pos shumë rrëfimëve për luftën 10 orëshe me forcat ushtarako – policore serbe na tregonte për disa momente epike : ,, babai edhe këndonte edhe gjuante me armë , dhe pastaj me zë kumbusë thërriste : O Afrim Zhitia , Besën ta kam dhanë se nuk dorëzohna …”


Në këtë përvjetorë të rënjës së Hasan Ramadanit , su kujtua askush ta vizitonte familjën Ramadani , as institucionistët komunal as republikanë , madje as shoqatat e dalura nga lufta e UÇK-s ?! Në fakt i vetmi që vizitoi këtë familje ishte Naim Zhitia me kusherinjtë e tijë , përfaqësusi i familjës së heroit Afrim Zhitia
,, Oooo Afrim Zhitia ! Besën ta kam dhanë se nuk dorëzohem ” Pushkë dhe Besë në heroizmin e Hasan Ramadanit …

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot do të luhet finalja e Superkupës së Evropës në…