QUO VADIS, KOSOVË

14 prill 18:38

Shkruan: Ismail Syla

1)

Kur denigrohet dhe etiketohet me shprehjet më fyese Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Këshillin e Sigurimit të OKB-së dhe përfaqësuesja e Kosovës nuk ka gjuhë replikuse;

2)

Kur në takimin e “presidentëve” nuk përmendet fare emri i presidentit Hashim Thaçi, pra injorohet si i mosqenë një ndër personalitetet më meritore të historisë së Kosovës;

3)

Kur hapet debat koti se a ka pi raki a jo Komandanti legjendar, Adem Jashari, çfarë tip mjekre ka pasur dhe a është a nuk është besimtar i fesë muslimane;

Nuk mund të thuhet gjë tjetër pos të pyetet: – Ku po shkon Kosovë?

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, bëri…