Raporton komandanti i FSK-së

07 shkurt 2018 | 09:03

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrahman Rama, do të raportojë sot para Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Ai do të raportojë për për raportin vjetor të punës për vitin 2017.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Nju Jork sot do të mbahet seanca e Këshillit…