Riorganizohet KF Drenica

29 dhjetor 11:37

Klubi i Drenicës sot ka mbajtur kuvendin në të cilin zgjodhi organet e reja drejtuese, kryesinë dhe bordin.

Kryetar i klubit është zgjedhur Ilir Veliu dhe nënkryetarët Rexhep Birinxhiku, Azem Rukolli, Ismet Mustafa, Mihane Kodra-Bekteshi, Fidaim Imeri dhe Haki Hagjiu.

Ndërsa bordi drejtues përbëhet nga Hajrullah Lushtaku, Afrim Syla, Safet Sinani, Mentor Selimi, Mustafë Bajraktari, Naser Deliu, Adnan Bislimi, Enver Mula, Shaban Hamza, Berat Lushtaku, Nazmi Jonuzi, Haradin Deliu, Bedri Zejnullahu, Ibush Kabashi dhe Ragip Veseli.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Punëve të Brendshme (MPB), Flamur Sefaj, ka marrë…