Rrëfehet Angelina Jolie: Si është të rindërtosh jetën tënde

08 dhjetor 2023 | 13:01

Angelina Jolie dha një intervistë thellësisht rrëfyese në numrin dhjetor/janar të Wall Street Journal, ku la të kuptohet se dëshiron ta lërë aktrimin përgjithmonë, por edhe të largohet nga Los Angeles-i “i pashëndetshëm”.

Në intervistën e saj, aktorja pranoi se nëse do të fillonte nga e para sot, ndoshta nuk do të zgjidhte aktrimin si karrierë për shkak të asaj “pritjeje” për të ndarë detaje rreth jetës tuaj personale që tani vjen me të famshmit. “Kur fillova, nuk kishte asnjë pritshmëri për të treguar gjithçka në publik, për të ndarë kaq shumë”, vuri në dukje ajo, duke nënvizuar se “ nuk kam më jetë sociale ”. Duke trajtuar shkurtimisht ndarjen e martesës së saj, si dhe vendimin e saj për t’u tërhequr kryesisht nga sytë e publikut në vitet e fundit, Jolie zbuloi: “Duhej të shëroheshim. Ka gjëra nga të cilat është dashur të shërohemi”.

Sakaq, Jolie zbuloi se e kërkon forcën që i nevojitet nga kontakti me fëmijët e saj. “Unë kaloj kohë me fëmijët e mi dhe thjesht duke qenë rreth tyre, sepse ata janë versioni më i mirë im dhe kam mësuar diçka nga secili prej tyre ndryshe, mendoj se janë personalitete shumë interesante. Ndihem më e  fortë kur jam me ta”.

“Gjëja më e bukur që kam kuptuar ndërsa fëmijët e mi janë rritur është se kur trajtoj veten, kur jam krijues ose kur jam duke bërë diçka argëtuese, ata janë shumë të lumtur. Mendoj se është një mënyrë që ata të kuptojnë se nëna e tyre është vetvetja dhe ndihet mirë”, ka vazhduar aktorja.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Partisë Socialdemokrate (PSD), Dardan Molliqaj, ka kritikuar qeverinë…