Rruga nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit e lirë për qarkullim

30 janar 2019 | 11:42

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka njoftuar se pas rrëshqitjes së dheut në rrugën nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit, rruga tanimë është tërësisht e lirë për qarkullim.

“Me angazhimin e kompanisë kontraktuese nga MIT-ja për mirëmbajtje në këtë pjesë të rrugës, është bërë pastrimi i saj dhe që nga ora 09:00 e mëngjesit, qarkullimi i automjeteve në këtë pjesë i është kthyer normalitetit”, është thënë në njoftimin e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Irida Vasia Udhëtimi i fundit Rexhep Tajip Erdoan drejt Moskës…