Shtimja kompleton kabinetin qeverisës

13 shkurt 2018 | 10:57

Naim Ismajli emëron drejtorët rinj të drejtorive komunale në Shtime

Drejtorët e ri në Shtime:

1. Muhadin Halili – drejtor i Administratës së Përgjithshme,
2. Mensur Neziraj – drejtor për Arsim,
3. Shqipe Rexhaj – drejtor për Planifikim Urban, Kadaster edhe Gjeodezi,
4. Fitim Hoxha – drejtor për Zhvillim Ekonomik.
5. Lumni Amrushi – drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport,
6. Halil Halili – drejtor për Sherbime Publike,
7. Shpresa Tafa – drejtor për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.

Drejtorët e ri, pritet të fillojnë punën nga 1 marsi i këtij viti.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të hënën në fshatin Carrabreg i Epërm të Deçanit, një…