Si ministre e Drejtësisë jam tejet e shqetësuar me rastet e dhunës dhe rastet e femicidit

10 dhjetor 2023 | 17:34

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu në përmbyllje të “16 Ditëve të Aktivizmit Kundër Dhunës me Bazë Gjinore” ka theksuar do ta vazhdojnë punën dhe koordinimin institucional për mbrojtjen e jetëve të grave dhe vajzave.

Sipas Haxhiut, ndërgjegjësimi kolektiv dhe efikasiteti institucional do ta bëjnë Kosovën vend të sigurt për gratë dhe vajzat.

Ajo ndër tjerash tha se “beteja për ta eliminuar dhunën në bazë gjinore është e përhershme”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zgjedhjet në Serbi po afrohen, ndërsa serbët e Kosovës që…