Skema javore programore tokësore dhe satelitore në RTV21

08 prill 15:56

Skema javore programore tokësore dhe satelitore në RTV21

 

E PREMTE – 10.04.2020

7:00/1:00 FLASH

7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PËR DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:05/3:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Emision

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

11:00/5:00 FLASH

11:05/5:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05 “PENG I DASHURISË”

13:50/7:50 SMART SHOP

14:00/8:00 FLASH

14:05/8:05 MUZIKË POPULLORE

14:35/8:35 TV SHOP

15:00/9:00 FLASH

15:10/9:10 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

16:15/10:15“BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:30/11:30 TV SHOP

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS- Edicioni qëndror i lajmeve , sjell

informacione dhe kronika nga vendi dhe bota  .

19:45/13:45 “MUZIKË”

20:00/14:00 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

21:30/15:30 “ARGUMENT PLUS”- Emision informativ dhe debatues, i cili merret me tema të aktualiteteve politike, sociale, ekonomike, ku ftohen mysafirë të profileve të larta.

22:30/16:30 “STANDARDI YNË”- transmetohet kronika e biseda për  politikat aktuale,

investimet,  faktorët me ndikim,  dobësitë, vështirësitë , arritjet  dhe perspektivat

e  ekonomisë së Kosovës  me autor Bujar Tresi.

23:00/17:00 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

23:30/17:30 “PENG I DASHURISË” – Serial

00:00/18:00 FLASH

00:05/18:05 “PENG I DASHURISË”-vazhdimi

00:30/18:30 “ARGUMENT PLUS”- Emision informativ dhe debatues, i cili merret me tema të aktualiteteve politike, sociale, ekonomike, ku ftohen mysafirë të profileve të larta.

1:30/19:30 “STANDARDI YNË”- transmetohet kronika e biseda për  politikat aktuale,

investimet,  faktorët me ndikim,  dobësitë, vështirësitë , arritjet  dhe perspektivat

e  ekonomisë së Kosovës  me autor Bujar Tresi.

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

3:00/21:00 MUZIKË

3:30/21:30 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

4:00/22:00“BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

5:30/23:30 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË  POPULLORE

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

 

 

 

E SHTUNË – 11.04.2020

7:00/1:00FLASH

7:05/1:05 “PËR DITE TE MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PER DITË TE MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Emision

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

11:00/5:00 FLASH

11:05/5:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05  “BABI JEM SUPERMEN”-Emision Garues

14:00/8:00 FLASH

14:05/8:05 “MUZIKË POPULLORE”

14:30/8:30 “MUZIKË ARGËTUESE”

14:50/8:50 SMART SHOP

15:00/9:00 FLASH

15:05/9:05 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

16:15/10:15 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:45/11:45 TV SHOP

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS- Edicioni qëndror i lajmeve , sjell

informacione dhe kronika nga vendi dhe bota  .

19:30/13:30 “35mm”- Emisioni i kushtuar për kinematografinë,

sjellim listën e filmave që shikohen më së shumti nëpër kinema,

të renditura nga pozita e njëzet e deri te e para, nga Lorik Bakija

20:00/14:00 “DOKUMENTAR”

20:30/14:30 “FOL SHQIP”-Emision Argëtues

22:00/16:00 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

22:40/16:40 “ODEON” – Emision zbavitës ,mystafirë te ndryshëm ,

humor e shumë gjëra interesant , drejtuar nga Naim Abazi.

00:40/18:40 “35mm”- Emisioni i kushtuar për kinematografinë,

sjellim listën e filmave që shikohen më së shumti nëpër kinema,

të renditura nga pozita e njëzet e deri te e para, nga Lorik Bakija

1:30/19:30 MUZIKË

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

3:00/21:00 “FOL SHQIP”-Emision Argëtues

4:35/22:34 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

5:00/23:00 DOKUMENTAR

5:30/23:30 PROMO

5:35/23:35 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

 

 

E DIEL – 12.04.2020

7:00/1:00 FLASH

7:10/1:10 BLLOK MUZIKOR

7:30/1:30 FILM VIZATIMOR

9:10/3:10 “ODEON” – Emision zbavitës ,mystafirë te ndryshëm ,

humor e shumë gjëra interesant , drejtuar nga Naim Abazi.

11:00/5:00 “DIÇKA PO ZIHET” – Gatuajnë, flasin, qeshin, këndojnë.

Çdo javë dy familje nga Kosova vijnë në emision dhe përgatisin

specialitete te ndryshme, të cilat në fund shpërblehen me dhurata

nga sponzorët tanë kryesor. Udhëheqëse e emisionit Xheraldina Vula.

12:30/6:30 “1 KAFE PREJ SH’PISË”- Emision argëtues, me te ftuar të ndryshem

nga bota e artit, Rubrika ,showbizz e shumë gjera interesante

nga gazetarët Blerona Zeqiri dhe Visar Kalludra.

15:30/09:30 “MAMA’S TRIP”-Emision nga Big Mama

16:50/10:50 PROMO

17:00/11:00 MUZIKË POPULLORE

17:30/11:30 MUZIKË ARGËTUESE

18:00/12:00 “VOA”

18:30/12:30 21 LIVE NEWS- Edicioni qëndror i lajmeve , sjell

informacione dhe kronika nga vendi dhe bota  .

19:30/13:30 “DIÇKA PO ZIHET” – Gatuajnë, flasin, qeshin, këndojnë.

Çdo javë dy familje nga Kosova vijnë në emision dhe përgatisin

specialitete te ndryshme, të cilat në fund shpërblehen me dhurata

nga sponzorët tanë kryesor. Udhëheqëse e emisionit Xheraldina Vula.

21:00/15:30 “KOJSHIA SHOW”-Emision argëtues

22:30/16:30 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

23:00/17:00 “2 ME 1” – Emision që përcjellë në vazhdimësi problemet

dhe ngjarjet më të rëndësishme sportive në vend, punën e federatave të

sportit dhe të gjitha sporteve në vend, nga gazetari Bajram Shala.

0:00/18:00 FLASH

00:05/18:05 “2 ME 1”-Vazhdimi

0:30/18:30 “MAMA’S TRIP”-Emision nga Big Mama

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05“1 KAFE PREJ SH’PISË” – Emision argëtues, me te ftuar të ndryshem

nga bota e artit, Rubrika ,showbizz e shumë gjera interesante

nga gazetarët Blerona Zeqiri dhe Visar Kalludra.

5:00/23:00 MUZIKË POPULLORE

5:30/23:30 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

 

 

 

HËNË – 13.04.2020

 

7:00/1:00 FLASH

7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PER DITË TE MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:05/3:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Emision

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

11:00/5:00 FLASH

11:05/5:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05  “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05 “2 ME 1” – Emision që përcjellë në vazhdimësi problemet

dhe ngjarjet më të rëndësishme sportive në vend, punën e federatave të

sportit dhe të gjitha sporteve në vend, nga gazetari Bajram Shala.

14:00/8:00 FLASH

14:05/8:05 MUZIKË POPULLORE

14:35/8:35 TV SHOP

15:00/9:00 FLASH

15:10/9:10 “PENG I DASHURISË” – Serial

16:00/10:00 FLASH

16:15/10:15 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:30/11:30 TV SHOP

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS- Edicioni qëndror i lajmeve , sjell

informacione dhe kronika nga vendi dhe bota  .

19:35/13:35 “EDHE UNË JAM KOSOVË” – Ky emision është sinonim i mbështetjes e

humanizmit për familjet skamnore në Kosovë dhe është i vetmi emision në botën

mediale shqiptare me këtë format-koncept nga gazetarja Merita Sekiraqa-Malushi .

20:00/14:00 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

21:15/15:15 “BABI JEM SUPERMEN”-Emision Garues

22:30/16:30 “START UP”- Emision ku veçohet për debatin në studio por edhe reportazhet  nga tereni me tema  që lidhen me  gratë ndërmarrëse, udhëheqëse të bizneseve  në Republikën e Kosovës, nga gazetarja Gjylshahe Zeqiraj Ibrahimi.

23:30/17:30 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

00:05/18:05 “PENG I DASHURISË”-Serial

01:00/19:00 “START UP”- Emision ku veçohet për debatin në studio por edhe reportazhet  nga tereni me tema  që lidhen me  gratë ndërmarrëse, udhëheqëse të bizneseve  në Republikën e Kosovës, nga gazetarja Gjylshahe Zeqiraj Ibrahimi

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

3:00/21:00 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

3:35/21:35 MUZIKË

4:00/22:00 “BON BON” – magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

5:30/23:30 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

 

 

 

E MARTË –14.04.2020

 

7:00/1:00FLASH

7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PËR DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:15/3:15 “PRITE TË GJELBRËN”-Emision

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

11:00/5:00 FLASH

11:15/5:15 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05 “PENG I DASHURISË”

14:00/8:00 MUZIKË POPULLORE

14:30/8:30 MUZIKË ARGËTUESE

14:45/8:45 TV SHOP

15:00/9:00 FLASH

15:10/9:10 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

16:15/10:15 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:30/11:30 TV SHOP

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS- Edicioni qëndror i lajmeve , sjell

informacione dhe kronika nga vendi dhe bota  .

19:45/13:45 MUZIKË

20:00/14:00 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

21:30/15:30 “CLICK”-emision debatues ,opinionistë në studio, tema politike ,nga

gazetari Leart Hoxha.

23:00/17:00 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

23:30/17:30 “PENG I DASHURISË”-Serial

00:00/18:00 FLASH

00:05/18:30 “PENG I DASHURISË” – vazhdimi

00:30/18:30 “CLICK”-emision debatues ,opinionistë në studio, tema politike ,nga

gazetari Leart Hoxha.

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

3:00/21:00 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

3:35/21:35 MUZIKË

4:00/22:00 “BON BON” – magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

5:30/23:30 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

 

 

 

 

 

 

E MËRKURË – 15.04.2020

 

7:00/1:00 FLASH

7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PER DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:15/3:15 “PRITE TË GJELBRËN”-Emision

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

11:00/5:00 “FLASH”

11:05/5:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05 “PENG I DASHURISË”

14:00/8:00 MUZIKË POPULLORE

14:30/8:30 MUZIKË ARGËTUESE

14:45/8:45 TV SHOP

15:00/9:00 FLASH

15:10/9:10 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

16:15/10:15 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:30/11:30 TV SHOP

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS- Edicioni qëndror i lajmeve , sjell

informacione dhe kronika nga vendi dhe bota  .

19:45/13:45 MUZIKË

20:00/14:00 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

21:30/15:30 “CLICK”-emision debatues ,opinionistë në studio, tema politike ,nga

gazetari Leart Hoxha.

23:00/17:00 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

23:30/17:30 “PENG I DASHURISË”-Serial

00:00/18:00 FLASH

00:05/18:30 “PENG I DASHURISË” – vazhdimi

00:30/18:30 “CLICK”-emision debatues ,opinionistë në studio, tema politike ,nga

gazetari Leart Hoxha.

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

3:00/21:00  21 MINUTA

3:40/21:40 MUZIKË

4:00/22:00 “BON BON” – magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

5:30/23:30 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

 

 

 

 

 

 

E ENJTE- 16.04.2020

 

7:00/1:00 FLASH

7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

8:00/2:00 FLASH

8:05/2:05 “PER DITË TË MBARË” – Mysafirë në studio për tema me interes të gjerë,

rubrika të shumta, lajme, reportazhe, kronika, pasqyrën e shtypit ditor me gazetarët

Myrvete Qerkezi-Fetahu, Merita Sekiraqa-Malushi, dhe Robert Bojaj .

9:00/3:00 FLASH

9:05/3:05 SMART SHOP

9:15/3:15 “PRITE TË GJELBRËN”-Emision

10:00/4:00 FLASH

10:05/4:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

11:00/5:00 FLASH

11:15/5:15 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

12:00/6:00 FLASH

12:05/6:05 “PRITE TË GJELBRËN”-Vazhdimi

13:00/7:00 FLASH

13:05/7:05 “PENG I DASHURISË”

14:00/8:00 MUZIKË POPULLORE

14:30/8:30 MUZIKË ARGËTUESE

14:45/8:45 TV SHOP

15:00/9:00 FLASH

15:10/9:10 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

16:15/10:15 “BON BON” magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

17:30/11:30 TV SHOP

18:00/12:00 VOA

18:30/12:30 21 LIVE NEWS- Edicioni qëndror i lajmeve , sjell

informacione dhe kronika nga vendi dhe bota  .

19:45/13:45 MUZIKË

20:00/14:00 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

21:30/15:30 “CLICK”-emision debatues ,opinionistë në studio, tema politike ,nga

gazetari Leart Hoxha.

23:00/17:00 “21 MINUTA”- Edicioni i dytë qëndror i lajmeve,

i cili sjell informacione dhe kronika të reja tematike.

23:30/17:30 “PENG I DASHURISË”-Serial

00:00/18:00 FLASH

00:05/18:30 “PENG I DASHURISË” – vazhdimi

00:30/18:30 “CLICK”-emision debatues ,opinionistë në studio, tema politike ,nga

gazetari Leart Hoxha.

2:00/20:00 FLASH

2:05/20:05 “EMRI IM ËSHTË ENGJËLL”-serial

3:00/21:00  21 MINUTA

3:40/21:40 MUZIKË

4:00/22:00 “BON BON” – magazinë televizive

Mysafirë në studio, kuriozitete nga bota,

reportazhe.

5:30/23:30 MUZIKË ARGËTUESE

6:00/0:00 VOA

6:30/0:30 MUZIKË POPULLORE

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kylie Jenner, 22 vjeçe, është miliarderja ‘më e re’ nga…