Sot protestojnë punëtorët teknikë të QKMF-së në Prishtinë

26 shtator 2023 | 08:32

Sot në Prishtinë do të protestojnë punëtorët teknikë të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare.

Kjo protestë vjen si shenjë pakënaqësie me trajtimin e këtyre punëtorëve lidhur me pagat dhe kushtet e tjera.

Sipas njoftimit, protesta do të zhvillohet në QKMF në Prishtinë, nga ora 10:00 deri në orën 11:00.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Njohësi i çështjeve të Ballkanit Perëndimor, Janusz Bugajski, i ka…