Takohen në Tiranë tre zëvendësministrat shqiptarë të Mbrojtjes

11 shkurt 12:56

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Burim Ramadani, është takuar në Tiranë me zëvendësministrin e Mbrojtjes së Shqipërisë, Petro Koçi, dhe zëvendësministrin e Mbrojtjes së Maqedonisë së Veriut, Bekim Maksuti.

“Sot në Tiranë me zëvendësministrin e Mbrojtjes së Shqipërisë, Petro Koçi, dhe zëvendësministrin e Mbrojtjes së Maqedonisë së Veriut, Bekim Maksuti”, ka shkruar në llogarinë e vet në “Facebook” Burim Ramadani.

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Burim Ramadani, në një intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, është shprehur i bindur se Republika e Kosovës do të jetë anëtarja e 31-të e NATO-s. 

Lajme të sponsorizuara