Tani lopët do të njihen nga fytyra për qumështin dhe ushqimin

05 shkurt 2018 | 16:44

Shumë shpejt lopët mund të kenë një pasaportë biometrike me fytyrën e tyre dhe synimi nuk është udhëtimi i tyre jashtë shtetit, por shëndeti.

Një kompani irlandeze ka nisur një proces për njohjen e “fytyrës” për lopët, duke realizuar një investim të fshehtë nga korporatat më të mëdha nga ShBA-ja si Cargill.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rita Ora është një ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare…