Testamenti i Matthew Perry, ja kë e ka përjashtuar nga trashëgimia e tij

12 mars 2024 | 12:14

Pesë muaj pas vdekjes së papritur të aktorit të njohur Matthew Perry, është bërë e ditur përmbajtja e testamentit të tij, të cilin ai e kishte hartuar në vitin 2009.

Perry, sipas dokumenteve ligjore të siguruara nga Daily Mail, pjesën më të madhe të pasurisë së tij e ka lënë në një amanet , pra një grup parash dhe asetesh të tjera, të cilat do të përdoren nga persona të caktuar, të cilët ai i ka quajtur ekzekutues të testamentit.

Amaneti ka një vlerë prej më shumë se një milion dollarësh, në të cilin janë numëruar të gjitha elementet e luajtshme dhe të paluajtshme të pasurisë së tij. Marka personale vlente rreth 120 milionë dollarë, por ajo që ka rëndësi në rastet e verifikimit është se cila është vlera aktuale e aseteve në momentin e vdekjes.

Ekzekutuesit e testamentit janë Lisa Ferguson dhe ish-bashkëshortja e aktorit Mike Myers, Robin Ruzan, me të cilin Perry kishte punuar në televizion në vitin 2010.

Një pjesë e pasurisë së Perry-t do t’i shkojë babait të tij John , nënës së tij Suzanne Morrison, gjysmë motrës së tij Caitlin Morrison dhe ish-partneres së tij Rachel Dunn , me të cilën ai ishte nga viti 2003 deri në 2005.

Honoraret nga paraqitjet e tij televizive dhe filmike do të mblidhen nga prindërit e tij, si dhe të drejtat nga autobiografia e tij.

Deri më tani nuk ka asgjë të pazakontë në lidhje me testamentin e Perry-t, megjithatë dokumenti ligjor thotë në mënyrë specifike se nëse ka pasardhës, ata nuk kanë të drejtë për asnjë nga pasuritë që ai lë pas.

Perry nuk ka pasur kurrë fëmijë, të paktën me sa dimë ne, dhe vërtet jemi të befasuar nga një term i tillë, i cili madje është vendosur në një kohë të padyshimtë.

A dyshonte aktori se dikush do të përpiqej të kërkonte para që nuk i përkasin, me justifikimin e lidhjes farefisnore të shkallës së parë? Dhe nëse po, kush mund të jetë ai person?

Dhe gjëja më e çuditshme është se, në rast se Perry kishte fëmijë dhe nuk e dinte deri në vdekjen e tij, duket se ai nuk dëshironte t’u linte atyre asnjë pronë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
E pabesueshme në turneun Masters të Indian Wells për meshkuj…