Testi i logjikës: Cilin numër ka mbuluar makina?

23 shkurt 01:14

Ky test me makinën do të vërë në vështirësi, sepse përgjigjja ka gjasë mos do të jetë ajo që menduat në fillim.

Cili numër mungon?

Numërimi nuk duket se ndjek një fije logjike ose progresive.

Në fakt, numrat variojnë nga gjashtë deri në nëntëdhjetë e tetë, por duket se ndjekin një llogaritje të tyre!

Padyshim që nuk mund të një pjesë tjetër të parkingut, që ndoshta mund të zbulojë përgjigjen.

E gjete? (Përgjigjen e ke poshtë fotos.)

Numri që mungon është 87, sepse imazhi ka një këndvështrim mbrapsht të numrave që nisin nga 86 dhe përfundojnë me 90-tën. Më e thjeshtë sesa mendoni!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ishte simbol i grabitësve të bankave, yjeve të çuditshëm të…