Thaçi mbështet protestën e qytetarëve kundër ndotjes së ajrit

31 janar 13:44

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka mbështetur protestën e organizuar nga qytetarët kundër ndotjes së ajrit.

“Shqetësimet e qytetarëve të Kosovës për cilësinë e ajrit janë reale dhe duhet të adresohen sa më shpejt. Institucionet përgjegjëse duhet të koordinohen dhe marrin masa afatshkurtra si dhe afatgjata për eliminimin e shkaktarëve të ndotjes së ajrit. Prandaj, mbështes protestën e sotme të qytetarëve për një ambient dhe ajër më të pastër në kryeqytet dhe në mbarë Kosovën”, ka shkruar Thaçi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-lojtari i Kosovës së Vushtrrisë, Milot Rashica ka folur për…