‘Trepça’ ndihmohet me 5 milionë euro

14 mars 18:20

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, përmes një postimi në llogarinë e vet në “Facebook” ka treguar se sot kanë nënshkruar marrëveshjen e parë për ndihmë financiare për “Trepçën” si shoqëri aksionare.

“Shuma e ndihmës është afër 5 milionë euro dhe ka për qëllim t’i japë një shtytje ‘Trepçës’ si tërësi”, ka shkruar ministri Lluka.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara