Unioni i Studentëve Shqiptarë në UGjFA, uron rektorin Artan Nimani

13 korrik 18:48

Këshilli Drejtues i Universitetit të Gjakovës më dt. 12.7.2019, zgjodhi rektorin e ri Prof. Ass. Dr. Artan Nimanin.

Unioni i Studentëve Shqiptarë në UGjFA, e mirëpret rektorin e ri, duke konsistuar në zgjedhjen demokratike të tij. USSH, shpreh gatishmëri për bashkëpunim.

“Do të mundohemi të japim kontributin tonë për të rritur besimin në menaxhim të mirëfilltë të Universitetit me ardhjen e rektorit të ri. Janë hapur rrugët për të krijuar kushte më të favorshme për studentët aktual dhe ata që duan të studiojnë në UGjFA”.

Urime dhe suksese të përbashkëta! Presim më të mirën për Universitetin dhe studentët.

Me konsideratë,

Unioni i Studentëve Shqiptarë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zgjedhjen e rektorit të ri Prof. Ass. Dr. Artan Nimani,…