Ushtari i tri luftërave çlirimtare braktis PDK-në dhe i bashkohet Nismës Socialdemokrate

14 janar 16:09

Nismës Socialdemokrate sot i eshtë bashkuar edhe z. Gafurr Osmani, nga komuna e Ferizajt, të cilit mirëseardhje i ka uruar sekretari organizativ, z. Bekim Brestovci.

Gafurr Osmani, ushtari i tri luftërave çlirimtare nga sot e ka braktisur Partinë Demokratike të Kosovës, për të aderuar në familjen tonë politike, në Nismën Socialdemokrate.

Veteranët e UÇK-së, patriotë e qytetarë anekënd vendit çdo ditë e më shumë po i bashkohen vizionit dhe projektit politik të kryetarit Limaj në mbrojtje të vlerave tona kombëtare.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Shëndëtësisë Rudolf Anschober tha të mërkurën se statistikat…