Zeneli: Dua të luaja në një nivel më të lartë

06 dhjetor 10:58

Arbër Zeneli është një nga lojtarët më të rëndësishëm të Herennvenit, ndërkohë që emri i tij është lidhur me disa klube të tjera.

Në Holandë e duan më të mirët, por ka interesim edhe në Itali dhe Turqi. Fenerbahçe është një nga klubet që e kërkon.

“E kam dëshmuar edhe këtë. Është një në ndeshje dhe një motivim për të marrë më të mirën nga vetja. Është mirë të jesh i rëndësishëm për klubin, por të gjithë e dinë se cilat janë ambiciet e mia. Do të doja të luaja në një nivel më të lartë në fund të sezonit”, ka thënë Zeneli.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në seancën e sotme parlamentare është hedhur në votim rezoluta…