Zhduket një vajzë në Podujevë, një tjetër në Pejë

21 shtator 09:01

Policia e Kosovës ka bërë të ditur për dy raste të zhdukjes në 24 orët e fundit.

Një vajzë është raportuar e zhdukur në Podujevë dhe një tjetër në Pejë.

Fsh. Dumosh, Podujevë, 19.09.2022 – 19:00.  Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport.

E zhdukur është raportuar edhe një vajzë në Pejë.

Rr. Jeton Dedushaj, Pejë, 19.09.2022 – 12:20. Ankuesi mashkull  kosovar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe ende nuk dihet vendndodhja e saj. Rasti është duke u hetuar”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Varrezat mijëravjeçare, të vendosura afërsisht 20 kilometra në jug të…