Niveli i ndotjes së ajrit, sërish alarmant

17 janar 22:44

Ndotja e ajrit në Prishtinë sonte është tejet e rrezikshme.
Në matjen e fundit që është regjistruar nga matësi i Ambasadës Amerikane në Prishtinë, ndotja e ajrit është shumë e rrezikshme.
Në ora 17:00 kur është regjistruar matja e fundit, shkalla e ndotjes së ajrit ka qenë 351 PPM.


Kjo shkallë e ndotjes llogaritet të jetë mjaft e rrezikshme.
Sipas matësit të Ambasadës Amerikane, kjo shkallë e ndotjes është e rrezikshme për të gjithë dhe preferohet që të mos ekspozoheni në natyrë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Politika e Erdoganit për t’i dënuar kundërshtarët dhe të gjithë…