20 mrekullitë sekrete të Ballkanit (Foto)

15 maj 12:05

Ballkani nuk strehon vetëm konflikte, megjithëse në Perëndim njihet më shumë si “fuçi e barutit”.

Natyra dhe dora e njeriut fsheh në gadishullin tonë bukuri përrallore.

Shumë prej këtyre bukurive janë zbuluar, të tjera mbeten ende për t’u zbuluar e promovuar.

“BalkanInsight” ka bërë renditjen e 20 zonave piktoreske të natyrës dhe dorës së njeriut, që duhet të vizitohen dhe në to 3 janë në Shqipëri dhe 2 në Kosovë. /TCh/


Liqeni Orlovacko, Bosnje


Gjiri i Gjipesë, Shqipëri


Ujëvara e Sotires, Gramsh, Shqipëri

Lugina e Kelmendit, Shqipëri


Klinjë, Bosnje


Sutjeska, Bosnje


Mali Rhodope, Bullgari (vendbanim i lashtë)


Sinomorets, Bullgari


Muzeu i Evolucionit, Kroaci


Qyteza Lastovo, Kroaci


Shpella e Gadimës, Kosovë


Ulpiana, Kosovë (vendbanim i lashtë)


Godinje, Mali i Zi


Ura Tara, Mali i Zi


Qyteza Perast, Mali i Zi


Gura Portitei, Rumani


Kështjella Poenari, Rumani (vendfrymëzimi i autorit të Drakulas)


Lopatari, Rumani (fenomeni i zjarreve të përhershme)


Lumi Gradac, Serbi


Ovcarsko Kablarska, Serbi

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komiteti Ekzekutiv i Federatës së Futbollit të Kosovës mori vendim…