88 pacientë me Covid po marrin trajtim mjekësor

10 gusht 14:44

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 88 pacientë me Covid-19, thotë raporti i punës për datën 10 gusht 2022.

Trajtimi i pacientëve në klinika dhe në spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 27 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi
Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë
Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje
Mjekim Intensiv Qendror, 1 rast

Spitali i Gjakovës, 15 pacientë
Spitali i Prizrenit, 5 pacientë
Spitali i Pejës, 8 pacientë
Spitali i Gjilanit, 5 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 1 pacient

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Beerfest Kosova ‘22, rikthehet fuqishëm me 19, 20 dhe 21…