Ahmeti mbikëqyrë punimet në rrugën “Fehmi Agani”

11 prill 17:17

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me drejtorin për Investime Kapitale dhe Menaxhim të Kontratave, Gëzim Mehmetin, kanë vizituar të mërkurën punishten në rrugën “Fehmi Agani”.

Banorët dhe bizneset e kësaj rruge ka kohë që kanë probleme me kanalizimin, problem ky që tani po zgjidhet.

Po bëhet rregullimi edhe i kanalizimit fekal, edhe i atij atmosferik, e po ashtu edhe i sistemit të ujësjellësit.

Punimet është paraparë që të zgjasin 60 ditë, por duke e parë dinamikën e punës, mund të përfundojnë edhe më herët.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në ditën e fundit të vizitës në Zvicër, zëvendëskryeministri i…