Ambasadori Delawie: Politika të qëndrojë larg arsimit

26 prill 2018 | 11:46

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) në Kosovë, Greg Delwaie, ka kërkuar nga politika që të qëndrojë larg arsimit.

Këtë deklaratë ai e ka dhënë në konferencën e arsimit të lartë të Asociacionit të Alumnive (të diplomuarve).

Po ashtu, Delawie ka kërkuar nga udhëheqësit e arsimit të lartë dhe drejtuesit e institucioneve që t’i përgatisin të rinjtë për tregun e punës.

Sipas tij, shumë të rinj të talentuar janë të punësuar në vende të papërshtatshme ose janë të papunësuar.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në një intervistë për gazetën…