Amber Heard merr ofertën milionëshe për të luajtur në një film pornografik

16 gusht 14:28

Që kur u mbajt i ashtuquajturi “Trial of the Year” mes Amber Heard dhe Johnny Depp, në kopshtin e tyre ka rënë shumë shi… E thënë gjerësisht, edhe pse ka elementë të ndryshëm të ndërmjetëm dhe gjykimi i herë pas hershëm mes të dyve nuk ka bërë aq zhurmë, është zgjidhur me një pagesë prej 10 milionë eurosh.

Amber, e cila humbi gjyqin, duhet ta kompensojë financiarisht Depp-in pas vendimit të gjykatës. Duke pasur parasysh situatën, “Zen Models” ka dashur të përfitojë nga e gjitha kjo për të bërë një propozim që në rrethana të tjera mund të mos e kishte formuluar kurrë.

Kështu, dhe me sa duket, ata do të kishin kontaktuar agjentin e Amber Heard për të xhiruar një film pornografik. Sipas portalit australian të lajmeve “Pop Topic”, aktorja ka marrë një ofertë prej 9 milionë dollarësh për të luajtur në filmin “High Voltage”.

“Ne kemi qenë në kontakt me një grup kompanish të prodhimit të filmave për të rritur, të cilat janë të interesuara t’i ofrojnë zonjës Heard një kontratë për të aktruar në një prodhim video-argëtimi për të rritur. Klipi do të krijohet për të fuqizuar Amber dhe seksualitetin e saj”, – tha presidenti i agjencisë.

Po kështu, ai është shprehur gjithashtu se duan t’i “ofrojnë Amber Heard-it një zgjidhje të mundshme për disa nga problemet e saj, ndërkohë që kërkojnë fytyra të reja në kinemanë për të rritur”. Këto fjalë i referohen pagesës që aktorja duhet të bëjë në favor të Depp.

Për momentin, Amber nuk ka komentuar për këtë çështje, ndonëse ka mundësi që ajo të mos thotë asgjë për këtë temë, pavarësisht nga përgjigja e saj. Natyrisht, nuk duket se përgjigja e saj do të jetë pozitive.

Friend reveals why Johnny Depp skipped Heard trial verdictMessed Up Big Time': Amber Heard Reveals Online Depp Fandom to Jury

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri Albin Kurti ka thënë se 1 shtatori do të…