Andrra Destani e Sinan Hoxha puthen “n’Kosovë Show” (video)

11 shkurt 2018 | 22:38

Këtë javë Sinan Hoxha dhe Anddra Destani hapen një butik në Tiranë. Shumë të pranishëm dhe shumë mysafirë kishin ata në hapjen solemnte të butikut, mirëpo emisioni i kësaj jave u realizua jashtë studiove ku bëhet zakonisht.

Mysafirët e kësaj jave ishin Andrra Destani, Sinan Hoxha, Sabri Fejzullahu me bashkëshorten e tij.

Ndër shumë pyetje nga me të ndryshmet lidhur me lidhjen, jetën e tyre private etj,  atyre në fund iu kërkua edhe nga një puthje ku çiftet e bën pa hezituar fare.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
K.A. nga Pestova e Vushtrrisë është viktima e radhës nga…