Art Club “Rifat Kukaj” boton librin “Dhimbja për Ademin”

09 shkurt 2024 | 19:48

Organizata për kulturë Art Club “Rifat Kukaj” ka nxjerrë sot nga shtypi librin me përmbledhje përkushtimesh (telegrame, nekrologë, kujtime, tregime, poezi) kushtuar shkrimtarit Adem Gashi pas vdekjes së tij.

Dhimbjen, dashurinë, respektin, vlerësimin për veprën letrare dhe patriotike të Adem Gashit, pas vdekjes së tij, e kanë shprehur personalitete shtetërore, lokale, shkrimtarë dhe miq të Gashit.

Librin e ka përgatitur kryetari i kësaj organizate, Izet Abdyli, në bashkëpunim me poetin Halil Xani.

Në këtë libër janë përmbledhur reagimet e këtyre personaliteteve:

 1. Vjosa Osmani, Presidente e Republikës së Kosovës
 2. Albin Kurti – Kryeministër i Republikës së Kosovës
 3. Hajrullah Çeku Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit
 4. Ramiz Lladrovci, Kryetar i Komunës së Drenasit
 5. Smajl Latifi, Kryetar i Komunës së Rahovecit
 6. Izet Abdyli, Kryetar i Art Club ,,Rifat Kukaj”
 7. Berat Dakaj, SHB ,,Armagedoni”
 8. Isuf S. Hoxha
 9. Agim Vinca
 10. Agron Gerguri
 11. Rakela Zogu
 12. Bedri Tahiri
 13. Pal Ndrecaj
 14. Emin Z. Emini
 15. Ilir Shaqiri
 16. Ramë Prenku
 17. Ag Apolloni
 18. Viron Graçi
 19. Prend Buzhala
 20. Halil Matoshi
 21. Xhevdet Kallaba
 22. Zeqir Bekolli
 23. Blerim Gashani
 24. Driton Ajazi
 25. Arben Veselaj
 26. Leonorë Buqinca
 27. Naime Beqiraj
 28. Faruk Tasholli
 29. Arbër Halilaj
 30. Enver Dugolli
 31. Memli Krasniqi
 32. Zahrije Podrimqaku Subashi
 33. Man Kelmendi
 34. Zymer Mehana
 35. Osman Goranci
 36. Gani BYTYQI
 37. Lulzim Nika
 38. Vlora Ademi
 39. Albin Mehmeti
 40. Ditar Kabashi
 41. Bedri Zyberaj
 42. Osman D. Gashi
 43. Uran Krasniqi
 44. Latif Jaji
 45. Arben Krasniqi
 46. Rexhep Kastrati
 47. Idriz Vehapi
 48. SHOQATA “MËMËDHEU” St. Gallen- Zvicër!
 49. Kryetari, Isuf Sherifi
 50. Naser Shatrolli
 51. Hanemshahe Iljazi
 52. Ahmet Selmani
 53. Fatime Fara Ahmeti
 54. Majlinda Sinani Lulaj
 55. Xhabir Aliti
 56. Afrim Hyseni
 57. Mehdi Hyseni
 58. Ali Sh. Berisha
 59. Blerim Muriqi
 60. Dibran DEmaku
 61. Emin H. Daka
 62. Gani Bytyqi
 63. Izet Abdyli
 64. Martin Çuni
 65. Mentor Thaqi Migena Arllati
 66. Ragip Gjoshi
 67. Ramë Bashota
 68. Rrahim M. Sadiku
 69. Sabit Rrustemi
 70. Sylë Bajrami
 71. Shaban Pllana
 72. Teuta Elshani
 73. Vaid Hyzoti
 74. Xheladin Mjeku
 75. Xhevat Muqaku

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ehat Miftaraj nga IKD-së ka thënë se kryetari i KPM-së,…