Bëhet kategorizimi i trajnerëve për vitin 2023

01 shkurt 16:04

Sot (mërkurë) është bërë kategorizimi i 24 trajnerëve sportivë për vitin 2023. Listës i prin pa diskutim trajneri më i mirë që e ka pasur Kosova ndonjëherë, Driton Kuka, i cili me garueset e tij i siguroi dy medalje të arta olimpike dhe shumë të tjera botërore e evropiane për ciklin olimpik 2020-2024.

Trajneri i xhudos u vlerësua me 260 pikë. Prapa tij gjendet trajnerja e boksit, Marjolla Sallauka, kurse i treti është Asdren Myrtaj i karatesë. Në listë janë përfshirë edhe trajnerët nga sportet si mundja, bodybuildingu, atletika, sporti universitar e taekwondo.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "KOSOVO KATEGORIZIMI TRAJNEREVE 2023 TRAJNERI FEDERATA PIKëT Driton Kuka Marjolla Sallauka Besim Brahimi Asdren Myrtaj Sylejman Shala Sabri Dragusha Isak Curri Shaban Ramadani Shqipe Zogiani Shkelzen Balaj Ylber Syla Xhudo Boks Boks Karate Mundje Bodybuilding Karate Atletikë Karate Karate Karate 260 30 22.5 20 17.50 17.50 16.24 15 12.50 12.50 10 BKT BANKA MBETA TREGTARE gjirafa.com RTK HtcSBLE"

 

May be an image of text that says 'KOSOVO TRAJNERI KATEGORIZIMI TRAJNEREVE 2023 FEDERATA PIKëT Bodybuilding Sporti Universitar Atletikë Xhudo Karate Taekwondo Esat Lata Agron Tosuni Adnan Demalija Mustafë Veseli Naim Shatri Muhamet Saqipi Orges Arifi Arsim Agushi Muhamet Rexhepi Fortesa Orana Elhami Shabani Bajram Bajrami 10 6.25 5 5 5 5 4.38 3.13 3.13 4.68 3.75 2.81 Karate Taekwondo Karate Karate Karate Karate BKT TREGTARE gjirafa.com RTK KCSELS'

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, ka bërë me dije…