Delegacioni i Kosovës udhëton për në Bruksel

14 janar 23:23

Delegacioni i Kosovës i përbërë nga shefi që përfaqëson Qeverinë në dialog, Avni Arifi, këshilltari i presidentit Hashim Thaçi, Ardian Arifaj, Blerand Stavileci dhe dy këshilltarë të tjerë të Avni Arifit emrat e të cilëve nuk janë bërë të ditur nisen sot (e hënë) për në Bruksel.

Takimet do të mbahen nga ora 16:00 deri më 18 janar.

Në këtë takim do të merren rekomandimet nga Bashkimi Evropian për marrëveshjet e arritura, kurse palët e përfshira do flasin për zbatimin e tyre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Revolucioni i industrisë së prodhimit të robotëve ka mbërritur në…