Deputeti Lushtaku takohet me përfaqësuesit e kolegjit Heimerer

02 maj 16:05

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Mërgim Lushtaku, ka vizituar të mërkurën njërin ndër institucionet prijatare në Kosovë, në fushën shkencave shëndetësore, Kolegjin Heimerer.

Gjatë kësaj vizite, Lushtaku ka takuar përfaqësuesit e këtij institucioni, të cilët e kanë njoftuar me të arriturat e Kolegjit Heimerer, bashkëpunimin vendor dhe ndërkombëtar.

“U shpreha gatishmërinë time të plotë për të komunikuar dhe bashkëpunuar me drejtuesit e institucionit në fjalë për çdo çështje që është me interes, si dhe u ofrova mbështetje për sfidat me të cilat ballafaqohet jo vetëm Kolegji Heimerer. Po ashtu, drejtuesve të Kolegjit u shfaqa kënaqësinë time për më të arriturat e tyre dhe kontributin që po ua ofrojnë shoqërisë në avancimin e shkencave shëndetësore si dhe zhvillimin dhe promovimin e profesioneve të reja deficitare në vend dhe rajon siç janë Logopedia, Ergoterapia, Pedagogjia Profesionale në Shëndetësi, Teknik Laboratori dhe Infermieria”, ka thënë deputeti Lushtaku.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ka filluar derbi më i madh në futbollin e Kosovës…