Durim Limaj: MTI-ja, lidere në zbatimin e obligimeve që dalin nga MSA-ja

14 qershor 2018 | 18:01

Shefi i kabinetit të ministrit të Tregtisë dhe Indushtrisë, Durim Limaj, të enjten ka marrë pjesë në takimin e organizuar në Bruksel rreth raportimit mbi të arriturat në fushën e tregtisë, industrisë, ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

“MTI-ja është  lidere në zbatimin e obligimeve që dalin nga MSA, dhe sfidave që janë paraqitur në raportin e progresit.

Morëm konfirmimin nga Komisioni Europian për mbështetjen edhe në të ardhmen”, ka shkruar në llogarinë e vet në “Facebook”, Durim Limaj.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie ka kërkuar që vendet…