Dy djem të rinj me trupat e tyre të pikturuar dhe veshur si Mahatma Gandhi kërkojnë lëmoshë në një kryqëzim trafiku në Hyderabad, Indi. /AP/

13 shtator 11:54

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një peshkatar në Mejn të ShBA-së ka kapur një karavidhe…