Federata e Gjimnastikës e Kosovës, merr mbështetje nga Unioni Europian i Gjimnastikës

06 tetor 2018 | 22:52

Presidenti i FGJK-se Besim Halilaj dhe Sekretari Amir Tahiraga pas angazhimeve te vazhdueshme, kontakteve zyrtare e se fundi takimit me komitetin ekzekutiv te UEG dhe me Presidentin e UEG-ut, Farid Gayibov në Shkup të mbajtur me 05 dhe 06 tetor 2018, kanë bërë me dije se kanë pranuar konfirmimin për mbështetjen e radhës për FGJK-në, edhe këtë herë nga UEG.

Sa i përket listës së veglave ende nuk dihet por një gjë e till do të bëhet e njohur shumë shpejt.

Siq dihet muaj më parë Federata, ka pranuar një donacion nga FIG, dhe që këto vegla gjimnastikore janë në shfrytëzim të klubeve që operojnë në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, së bashku me deputetin e…