Festë në “Petrol Company”, ekstra bonus pikë

13 qershor 2018 | 11:07

Që nga prilli i këtij viti, kompania e derivateve “Petrol Company”,  ka filluar kampanjën me bonus kartela, ku të drejtë të pajisen kanë të gjithë klientët mbi moshën +18 vjeçare.

“Për çdo furnizim me derivate, shërbim në market dhe restaurant, për çdo 1 euro të shpenzuar fitoni 1 pikë e cila vlen 1 cent. Mirëpo, për nder të festës së Fiter Bajramit, nga 11 deri me 17 qershor, për çdo 1 euro të shpenzuar në Petrol Company, ju fitoni 2 ekstra bonus pikë. Eja, pajisu me bonus kartelë, mblidh pikë në të gjitha pompat në tërë Kosovën, ku do të ketë edhe shumë shpërblime dhe befasi. “Petrol Company”, ju uron festën e Fiter Bajramit”, thuhet në njoftimin e “Petrol Company”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një anije italiane është ankoruar në Sicili me më shumë…