Filloi rregullimi i rrugës “Bill Klinton” në Malishevë

15 tetor 15:32

Në kuadër të rregullimit të infrastrukturës rrugore në qytetin e Malishevës, kanë filluar punimet në rregullimin e rrugës “Bill Klinton” në lagjen Mirëdita.

Punimet në këtë rrugë i ka parë nga afër kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, i cili ka thënë se gradualisht janë duke e kompletuar tërë infrastrukturën rrugore, si në fshatra ashtu edhe në qytet.

“Edhe pse nevojat lindin në vazhdimësi për shkak të rritjes së numrit të shtëpive, sidomos në qytet dhe ne si komunë, jemi të obliguar që të gjithë banorëve t’u sigurojmë infrastrukturën e nevojshme. Pas kësaj rruge, do të vazhdohet edhe me rrugë të tjera si në këtë lagje, ashtu edhe lagjet tjera, në veçanti në lagjet e reja të cilat çdo ditë e më tepër rriten”, ka thënë Begaj, gjatë vizitës në këtë lagje.

Rruga “Bill Klinton” është e gjatë rreth 400 metra dhe rregullimi i saj, që përfshinë asfaltimin e saj, trotuaret dhe rregullimin e tërësishëm, mundësohet nga buxheti komunal i Malishevës.

/Epoka e re/

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Cristiano Ronaldo raportohet të ketë kërkuar Iscon në Juventus. Mesfushori…