Gecaj: PDK-ja do ta luftojë korrupsionin, qytetarëve do t’ua stabilizojë jetën

11 shtator 20:22

Arben Gecaj, kandidat për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës, thotë se lufta kundër korrupsionit mbetet prioritet për këtë parti.

Ai ka deklaruar  se “PDK-ja ka konstatuar një problem këto kohët e fundit dhe se ka dy qëllime”.

“Kemi dy qëllime që duam t’i arrijmë. Stabilizimi i jetës politike dhe normalizimi i Kosovës si shtet”, tha ai.

Tema për luftën kundër korrupsionit, tha ai, është temë që është aktualizuar tek të gjithë.

Gecaj, thotë se PDK-ja shoqërinë e Kosovës e ka shtyrë një hap më tutje.

“Sikur mos të ishin zgjedhjet, nuk e di a do të diskutohej kështu për korrupsionin”, ka thënë ai në “Rubikon” të “KTV”-së.

Vetëkritika, thotë ai, është e dukshme sepse debati që është instaluar në PDK, dhe pyetje kryesore aty është si është zhvilluar shteti sa udhëhiqte shtetin PDK-ja.

Gecaj, tha se PDK-ja do ta luftojë korrupsionin.

“PDK-ja këto vite ka bërë projekte të mëdha për Kosovën, e çoi veten përpara”, u shpreh ai.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ka ndërruar jetë, në moshën 86 vjeçare, Vilfrid Fidler (Wilfried…