Haradinaj në Hagë: Spiunë të lindur ka edhe në krye të qeverisë

12 janar 15:45

Pas një pauze të shkurtër ka vazhduar seanca ndaj Nasim Haradinajt në Gjykatën Speciale.

Prokurori ka lëshuar në seancë një audio-incizim, ku Nasim Haradinaj dëgjohet duke përmendur fjalën “spiun”.

E aty Nasim Haradinaj nisi të flasë për “spiunët e lindur”.

Sipas Nasim Haradinajt, “spiunë të lindur” ka edhe në krye të qeverisë.

“Kjo është një shprehje që mendoj që nga shteti juaj e kanë fol. Me kanë një spiun i lindur, është një bashkëpunëtor me okupatorin. Na u ka ngarkuar edhe barra e juaj dhe jemi kanë të sulmuar nga të gjitha partitë dhe nga vet pushtetarët. Nuk e kam potencuar gabimisht, se ne kemi problem që s’besoj që keni lindur ju si spiun i lindur. Spiun i lindur është kur e ka edhe babën, e fatkeqësisht ka edhe në Kosovë. Fatkeqësisht janë edhe në krye të qeverisë”, ka thënë Nasim Haradinaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lucas Digne do t’i bashkohet Aston Villas pasi Villains ranë…