Haradinaj urdhëron të ndërpriten punimet në projektin e ndërtimit të hidrocentraleve në Lumbardh

25 shkurt 2019 | 13:04

Pas protestës së qytetarëve në Pejë dhe shqetësimeve legjitime të ngritura në takim nga përfaqësuesit e komunitetit rugovas rreth projektit të ndërtimit të hidrocentraleve në Lumbardh, kryeministri Ramush Haradinaj ka kërkuar ndërprerjen e menjëhershme të procedurave të mëtejme deri në krijimin e një pasqyre të qartë dhe të gjithanshme për shkallën e impaktit të këtij projekti në mjedis.

Haradinaj përmes një postimi në llogarinë e vet në “Facebook” ka shkruar se projektet të cilat bien ndesh me interesat e banorëve të zonës së Rugovës, asnjëherë nuk do të kalojnë.

Postimi i plotë i tij:

Pas protestës së qytetarëve në Pejë dhe shqetësimeve legjitime të ngritura në takim nga përfaqësuesit e komunitetit rugovas rreth projektit të ndërtimit të hidrocentraleve në Lumbardh, nga Ministria e linjës kam kërkuar ndërprerjen e menjëhershme të procedurave të mëtejme deri në krijimin e një pasqyre të qartë dhe të gjithanshme për shkallën e impaktit të këtij projekti në mjedis. Projektet, të cilat bien ndesh me interesat e banorëve të zonës së Rugovës, asnjëherë nuk do të kalojnë.

Fotografia e Ramush Haradinaj

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Euronews” e ka lartësuar xhudisten nga Kosova, Majlinda Kelmendi, në…