Inspektohen supermarketet në komunën e Prizrenit

24 shtator 13:52

Drejtoria e Inspektorateve ka bërë inspektimin e supermarketeve në komunën e Prizrenit. Gjatë inspektimit është bërë krahasimi i çmimit të produkteve në reklamacion dhe në arkën e pagesës, është kontrolluar afati i përdorimit të produkteve dhe largimi i disa prej tyre, si dhe janë kontrolluar flamujt e origjinës së produkteve.

Drejtoria e Inspektorateve në Prizren ka ftuar qytetarët të raportojnë çdo parregullsi që hasin, të cilët do të shqyrtohen me vëmendje nga inspektorët e tregut, si mbrojtësit më të mëdhenj të konsumatorëve.

(Q.R / Epoka e re)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Që prej muajit korrik po qarkullojnë lajmet se moderatorja e…