Këto janë disa prej gjërave që gratë franceze rrallë i përdorin

11 qershor 11:58

Kur flasim për gratë franceze gjithçka që na bie ndërmend është shija e përsosur që ato kanë, stili i veçantë dhe eleganca e jashtëzakonshme.

Gjëja kryesore që ato shfaqin në pamjen e tyre është se i kushtojnë rëndësi të veçantë këpucëve.

Shikoni përmes fotografive më poshtë se cilat janë veçoritë e këtyre grave që i karakterizon stili.

Çorapet asnjëherë nuk duhet të jenë me ngjyrë

Ato nuk përdorin sytjena të cilat ngrejnë gjoksin

Ato nuk përdorin shumë aksesorë

Ato nuk përdorin çanta ku figuron firma

Nuk bëjnë fitnes që të formojnë muskujt

Nuk përdorin taka të larta

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, Rrustem Berisha dhe…