FSK-ja: Kroacia është partnere strategjike e Kosovës në fushën e mbrojtjes

11 qershor 11:54

Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, Rrustem Berisha dhe komandanti i ushtrisë së Kosovës gjenerallejtënant Rrahman Rama, kanë pritur sot në takim shefin e shtabit të Forcave të Armatosura të Republikës së Kroacisë, gjeneralin Mirko Shundov.Fotografia e Ministria e Mbrojtjes e Republikës së KosovësNë këto takime është konfirmuar gatishmëria për vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit bilateral ndërmjet dy ministrive dhe forcave të vendeve tona.

Fotografia e Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës /Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
-Intervistë me autoren e librit “Bleibende Spuren”, Basrie Sakiri-Murati Lulëzim…