Komuna e Skenderajt hap thirrjen për aplikim për grante

16 shtator 18:30

Pas mbajtjes së sesionit informuese, lidhur me projektin “Fuqizimi socio-ekonomik i Ballkanit Perëndimor”, projekt ky i financuar nga komuna e Skenderajt, Qeveria e Gjermanisë dhe organizata “Help Kosovo”, është bërë hapja e aplikimit për përfitimin e granteve në vlerë deri në 2 000.00 euro.

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se aplikacionet e plotësuara dhe dokumentet mbështetëse duhet të dorëzohen brenda afatit të caktuar deri më 31 nëntor.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Debutimi zhgënjyes i treshes së mrekullive Messi-Neymar-Mbappe është pasuar nga…