Kosova në ‘Times Square’, Haradinaj falënderon Dua Lipën

29 janar 20:04

Me anë të disa reklamave në sheshin kryesor të New Yorkut, Spotify kanë prezantuar Dua Lipën edhe në Amerikë.

“Dua Lipa në kulmin e sukseseve të saja, në sheshin kryesor të New York, Time Square, pjesë e kampanjës nga rrjeti muzikor Spotify: ‘Nga Kosova në Britani të Madhe në nominimin për ‘Artisten e re më të mirë’. Faleminderit Dua”, ka shkruar kryeministri Ramush Haradinaj në llogarinë e vet në “Facebook”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës…